Duvarcı, Olimpiyatlarından 2’inci Olarak Döndü

5’inci Türk Telekom Spor Olimpiyatlarında Tenis’te her yıl dereceye giren Edirne Türk Telekom’dan Necati Duvarcı...

5’inci Türk Telekom Spor Olimpiyatlarında Tenis’te her yıl dereceye giren Edirne Türk Telekom’dan Necati Duvarcı bu yıl da 2’inci oldu.

Türkiye’nin 81 ilindeki Türk Telekom çalışanları, Türk Telekom tesislerinde düzenlenen spor şöleninde bir araya geldi. Yaklaşık 5 bin çalışanın katıldığı Türk Telekom Spor Olimpiyatları, Ankara’da yapılan final karşılaşmaları ile sona erdi. Finalde; futbol, basketbol, voleybol, tenis, masa tenisi ve satranç branşlarında 762 sporcudan oluşan 112 takım, zirve için yarıştı.

Reklam
Reklam

Edirne Türk Telekom’dan Necati Duvarcı her yıl katıldığı Telekom Spor Olimpiyatlarında bu yılda teniste final oynayarak 2’inci oldu. Türk Telekom da Ticari faaliyetler yöneticisi olarak çalışan Duvarcı Tenis sporunu çok sevdiğini belirterek, “hey yıl katıldığım olimpiyatlarda çeşitli dereceler elde ettim, bu yıl finalde kaybettiğim birinciliği önümüzdeki yıl almak istiyorum. Tenisi çok seviyorum, oynamak ya da öğrenmek isteyenlere de destek veriyorum. Yoğun iş temposunda fırsat buldukça yerel turnuvalara katılıyorum. Katıldığım turnuvalarda çeşitli derecelerle dönüyorum. Çok sevdiğim tenis sporunu daha da geliştirmek için seminerlere katlıyorum. Tenis, benim için hayatın bir parçası 9 yaşında Alp isimli bir oğlum var. Onun da tenise ilgisi olduğunu görüyorum, onunda ileride tenis oynamasını isterim. Tenisle ilgili olarak gençlere her konuda yardımcı oluyorum ve olmaya devam edeceğim. Tenise katkı sağlamayı hedefliyor, bunun için mücadele veriyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: