Duvardaki deliğin boyutları hırsızı ele verdi

Konya'da 6 iş yerine duvar delerek girip hırsızlık yaptığı iddia edilen ve poliste daha önce kaydı bulunan zanlı, duvardaki deliğin boyutlarından yola çıkılarak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Meram ilçesindeki 6 iş yerinin duvarı delinerek yardım kutusu, sigara ve kasadaki paraların çalınmasının ardından Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı.

Yapılan incelemede, poliste kaydı bulunan ve önceki yıllarda duvar delerek hırsızlık olayına karışan zanlılar üzerinde araştırma yapıldı.

Belirlenen isimler arasında genişliği 35, yüksekliği 40 santimetre olan bir delikten girebilecek kişilerden Metin Ö'nün (27) cezaevinden 2 ay önce çıktığı belirlendi.

Reklam
Reklam

Toplanan delil ve incelemelerin ardından polis, Metin Ö'nün, ev sahiplerinin bulunmadığı bir bağ evine duvarı delerek girdiği ve geceleri burada kaldığını tespit etti.

Metin Ö, suç aleti demir çubukla birlikte kaldığı evde gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz