Duyan Duymayana Anlatsın: Prison Break Tam Kadro Geri Dönüyor!

Bit pazarına rağbet sürüyor, X-Files, 24, Twin Peaks ve Heroes'dan oluşan "geri dönen diziler" kervanına Prison Break de katılıyor.

Prison Break, 2000'ler başının en çok izlenen dizilerinden biriydi. Hem ülkemizde, hem de dışarıda. Kardeşi haksız yere hapse atılmış dahi Michael Scofield'ın ince ince bir plan kurgulayıp, o ince ince planı vücuduna dövme edip, biraderini hapisten kaçırma çabası, ülkemizde çok sevildi, çok izlendi.

Her ne kadar sonlara doğru dizinin bozduğu söylense de, pek çoğumuzun hatırında iyi kaldı Prison Break. Özellikle de çok başarılı olan ve çok iyi eleştiriler alan ilk sezonu, birçok kişinin damağında başka bir tat bıraktı. Hatta bundan mütevellit, dizinin iki başrol oyuncusu kendilerine sonradan Flash dizisinde yer buldular, şimdi de Legends of Tomorrow'da kendi dizilerine kavuşacaklar.

Reklam
Reklam

Şimdi de Prison Break geri dönüyor! Yapımcısı Paul Scheuring, dizinin Amerika'daki FOX kanalında mini bir dizi olarak döneceğinin müjdesini verdi. Şimdilik planlar bu mini serinin ötesini içermiyor, fakat reytingler iyi olacaksa, elbette gerisi için bir şeyler yapılacaktır. E reytinglerin iyi olması da, dizinin iyi olmasına bakıyor. Bunun için de yapımcı kadro, çok beğenilen ilk sezona dönme kararı almış. Yine bir hapis, Scofield, Lincoln ve ince bir plan olacak. Yalnız roller bu sefer tersine dönecek, hapise düşen Scofield, onu çıkartmak isteyen Lincoln olacak.

İki aktör de geri dönmek istediklerini belirttiler. Scheuring'in dediğine göre bunların yanında bir üçüncü başrol daha düşünülüyor. Dizinin diğer ikonik karakterleriyle ilgili bir açıklama gelmedi, ana kadrodan kalanların hangisi dönecek, hangisi konuk oyuncu olacak henüz bilmiyoruz. Fakat proje biraz daha somutlaştı, daha da somutlaşınca her şey netleşecektir. Heyecanla bekliyoruz!