Düyem’den Girişimcilik Paneli

12-18 Kasım Global Girişimcilik Haftası kapsamında Düzce Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi...

12-18 Kasım Global Girişimcilik Haftası kapsamında Düzce Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (DÜYEM) tarafından girişimcilik paneli düzenledi.

DÜYEM tarafından organize edilen Girişimcilik paneline Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nigar Çakar katıldı. Panele, konuşmacı olarak Akdan Danışmanlık Ltd. Şti. Sahibi Nilüfer Arıak, İTO Kilit Fabrika Müdürü Makine Yüksek Mühendisi Ulaş Yolcu, Gümüşova Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Murat Ok katıldı.

Reklam
Reklam

Düzce Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İzzet Kılınç modaretörlüğünde gerçekleştirilen panelde, Gümüşova Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Murat Ok KOSGEB’in girişimcilik alanında verdiği desteklerinden, Akdan Danışmanlık Ltd. Şti. Sahibi Nilüfer Arıak girişimcinin özelliklerinden, İTO Kilit Fabrika Müdürü Makine Yüksek Mühendisi Ulaş Yolcu ise başarı öyküsünü öğrencilerle ve konuklarla paylaştı. Panelin son bölümü soru cevap şeklinde geçti. Konuşmacılara plaket ve hediyelerin verilmesi ile girişimcilik paneli sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: