Düzce 18 Temmuz Stadyumu'na Yeni Koltuklar

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Stadyumu'nda çalışmalar hız kesmiyor. 18 Temmuz...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Stadyumu'nda çalışmalar hız kesmiyor. 18 Temmuz Stadyumu kapalı tribünün koltukları değiştiriliyor.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Stadyumu'nun kapasitesini arttırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 18 Temmuz Stadyumu'nda öncelikle yıllardır yapılamayan açık tribün inşaatı yapıldı, ardından da çim saha değiştirilerek FİFA onaylı çim saha yapıldı. Düzce stadyumunda son 13 senedir sadece kapalı tribüne oynayan takımlar artık en az 5 bin kişiye futbol oynayabilecek.

Reklam
Reklam

18 Temmuz Stadyumu kapalı tribünde bulunan koltuklar sökülerek kale arkasına yerleştiriliyor. Kapalı tribündeki koltuklar ise yenileri ile değiştiriliyor. Bin adet yeni koltuk taraftarın hizmetine sunulacak. Öte yandan 18 Temmuz Stadyumu'nda daha önce protokol tribünü de değiştirilmişti. Basın tribünü de modern bir hale getirilecek camekan ile kapatılmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: