Düzce Belediye Başkanı Bayram:-"Başkanlığa Yeniden Adayım"

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.

Bayram, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, göreve geldiği 3.5 yılda önemli mesafeler katettiklerini belirterek, çalışmalara hızla devam ettiklerini bildirdi.

Muhalefetin belediyenin çalışmalarını sürekli eleştirdiğine dikkati çeken Bayram, "Yapılan ya da yapılmayan eleştirilebilir. Bunlar gayet normal. Ama sürekli bir şehrin belediyesi hakkında olumsuz şeyler konuşmak herkesi sıkıyor. Biz, birilerinin kişisel beklentilerini tatmin etmek için çalışmıyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Düzce'de terminal sorununun da olduğuna dikkati çeken Bayram, buna yönelik çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Bayram, kente "Katı Atık Depolama Tesisi"ni kazandıracaklarını bildirerek, şunları kaydetti:

"Bunun için projemiz bakanlık onayında. Onaylanır onaylanmaz süreç başlayacak. Bu proje Düzce için çok önemli ve ciddi projedir. Yatırım büyüklüğü nedeniyle zaman gerekiyor. Bizim amacımız depolamanın ötesinde enerji üretimli bir yatırımın gerçekleşmesidir. Bu konuda hiçbir aksama yaşanmıyor. Çalışmalarımız devam ediyor."

2013'te yapılacak yerel seçimler öncesi başkanlığa yeniden aday olduğunu açıklayan Bayram, görev verilmesi halinde halka hizmet etmek için çalışacağını söyledi.

Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: