Düzce Belediye Başkanı Bayram: "Çoban Dal-çık Çalışmasının Üst Kısmını Inşallah Ramazana Yetiştireceğiz"

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Çoban dal-çık çalışmasının üst kısmını ramazan ayına yetiştireceklerini bildirdi.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Çoban dal-çık çalışmasının üst kısmını ramazan ayına yetiştireceklerini bildirdi.

Bayram, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çoban'daki dal-çık çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Alt kısımda asfaltlama çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Bayram, "Çoban dal-çık çalışmasının üst kısmını inşallah ramazana yetiştireceğiz. Yarın üst kısmının asfaltı dökülüyor. Sinyalizasyonu da bitmek üzere. Ramazanın birinci günü üst kısmın açılmasıyla karşıya geçiş ve dönüşler yapılabilecek" dedi.

Reklam
Reklam

Alt geçidin ramazan ayı içerisinde bitirileceğini kaydeden Bayram, "İnşallah bayrama yetişir diye bekliyoruz. Zaten çalışmanın seyri de o yönde. Ramazanda Çoban'da dönüşler olacağına göre, Öztürkler kavşağındaki araç yoğunluğunda rahatlama olacaktır" ifadelerini kullandı.

Bayram, yaz dönemindeki çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Yeni yollarla ilgili çalışmalara biraz daha ağırlık vermek istiyoruz. Yeni çevre yollarının açılmasıyla ilgili çalışmalar sürüyor. Şu an açılmayı bekleyen yollarımız var. Birçok noktada yol açma imkanı maalesef olmuyor. Bu yaz döneminde onlarla ilgili çalışmalar yapılıyor. Yazı mümkün olduğunca yoğun geçirmeye çalışıyoruz. Ramazan yaza denk geldiği için ramazanla ilgili bir yoğunluk var. Yaz dönemi birçok kişi için tatil dönemidir ama bizim için çalışma dönemi. Biz de ona göre çalışmalarımıza devam ediyoruz."

Muhabir: Onur Orhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: