Düzce Belediyesi Halkoyunları Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Halkoyunları Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Halkoyunları Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Düzce Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen ve 2 gün süren halkoyunları etkinliği Anıtpark'ta renkli görüntülerle başladı. Festivalin açılışına Düzce Valisi Vasip Şahin, Milletvekili Fevai Arslan, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Bayram, Düzce'nin renkli bir yapısı olduğunu belirterek "Düzce'de halk oyunlarının canlanması için belediye olarak elimizden gelen desteği veriyoruz. Bunun bir göstergesi de bu gün yaptığımız festivaldir. Etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından halk oyunları ekipleri gösteri yaptı.Gösteriler sırasında protokol üyeleri stantların açılışı yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: