Düzce Belediyesinden Ogün Danış Anısına Foto Safari

Düzce Belediyesi, 2009 yılında Dış İlişkiler Müdürü görevini yürütürken yakalandığı hastalık nedeni ile hayatını kaybeden...

Düzce Belediyesi, 2009 yılında Dış İlişkiler Müdürü görevini yürütürken yakalandığı hastalık nedeni ile hayatını kaybeden Ogün Danış anısına Foto Safari düzenlendi.

Odayeri Yaylası ve Torkul Gölünde düzenlenen safariye, Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İlhami Han, Ogün Danış’ın eşi Filiz Danış, DÜFAT, DFG, DAFOK üyelerinin yanı sıra çok sayıda belediye çalışanı ve fotoğraf sever de katıldı.

Düzce Belediyesi önünde toplanan kafile, Düzce belediyesi tarafından tahsis edilen araçlar ile Torkul Gölüne, burada çekilen doğa fotoğraflarının ardından, Odayeri Yaylasına hareket etti. Öğle yemeği sonrasında profesyonel fotoğrafçılar yaylanın doğal güzelliklerini fotoğrafladı.

Reklam
Reklam

Foto Safari etkinliği hakkında bilgi veren Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İlhami Han, "Rahmetli Ogün Danış Belediyemizin sevilen müdürlerindendi. Kendisinin hayattayken fotoğraf sanatına ilgisi vardı. Biz de bu nedenle böyle bir foto safari düzenledik. Çok da güzel oldu. İnşallah bunu geleneksel hale getirmek istiyoruz. Etkinlikte çekilen fotoğrafların içinden, her sanatçı için beşer resim seçilecek, seçilen bu resimler arasından belirlenen 60 resim, Düzce Belediyesi Sergi Salonunda Fotoğraf severlerin beğenisine sunulacak. Bu organizasyonda emeği geçen değerli çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

OGÜN DANIŞ KİMDİR?

1962 Doğumlu olan Ogün Danış, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu. Bir süre özel sektörde görev yapan Danış 1992 yılında Düzce Belediyesi'nde ayniyat memuru olarak göreve başladı. 1994 yılında Satın Alma Müdürlüğü'ne getirilen Danış daha sonra Dış İlişkiler Müdürü oldu. 2009 yılında yakalandığı hastalık nedeni ile genç yaşta hayata gözlerini yuman Ogün Danış evli ve bir çocuk babasıydı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: