Düzce Çoban Dal-Çık Bu Yıl Kesin Bitecek

Karayolları 5. Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Tutaç, Çoban Dal-Çık geçit çalışmalarının tamamı ile 2012 yılı...

Karayolları 5. Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Tutaç, Çoban Dal-Çık geçit çalışmalarının tamamı ile 2012 yılı sonuna kadar bitirileceğini söyledi.

Uzun süredir Düzce'nin gündemini meşgul eden ve yaşanan sıkıntılar nedeni ile halkın ve bazı siyasi partilerin tepkisine neden olan Çoban Dal-Çık geçit için Karayolları 5. Bölge Müdürü Yardımcısı Mehmet Tutaç, kesin konuştu.

Düzce İl Koordinasyon toplantısında konuşan 5. Bölge Müdürü Tutaç, Çoban Dal-Çık geçit çalışmalarının 2012 yılı sonunda tamamı ile bitirileceğini belirterek "Çoban Dal-Çık projesi program kapsamında ilerliyor. Çok afaki bir durum olmazsa bu yıl sonu itibarı ile tamamen bitirilecek. Bununla birlikte SEDAŞ ile koordineli olarak elektrik direklerinin kaldırılarak elektrik hatlarının yer altına alınması ile ilgili çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Reklam
Reklam

BOLU DAĞI AYDINLATILACAK

Bolu Dağı'nın yeniden ışıklandırılması ve asfaltının yenilenmesi ile ilgili harita çalışması yaptıklarını ifade eden Mehmet Tutaç, "Bolu Dağı'nın ışıklandırılması ve yeniden asfalt yapılması için hali hazır bir harita yapılması gerekiyor. Buda Haziran ayını bulacak. Haritanın tamamlanması ile birlikte ihale sürecine gireceğiz" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: