Düzce D-100 Karayolu Üçköprü Köyünde Kavşak Tepkisi

Düzce D-100 Karayolu Kaynaşlı ilçesi Üçköprü Köyü sakinleri, köylerine geçişi sağlayan kavşağın Karayolları Bölge Müdürlüğü...

Düzce D-100 Karayolu Kaynaşlı ilçesi Üçköprü Köyü sakinleri, köylerine geçişi sağlayan kavşağın Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından kapatılmasına tepki gösterdiler. Karayollarının yaptığı alt geçit ise kullanılmayacak durumda olması vatandaşları çileden çıkardı.

Düzce’de Üçköprü Köyü’nün girişinde bulunan kavşağın kaldırılarak ileriye yapılması ve köy girişlerinin yol ortasına konulan yaklaşık 1 metre yüksekliğindeki betonlarla kapatılması vatandaşların tepkisine neden oldu. Karayolları tarafından yayaların karşıdan karşıya geçmeleri için yapılan alt geçidin ise sularla dolu olması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Reklam
Reklam

Köylüler, “Bizler buradan karşıdan karşıya geçerken, araçlarımızla köyümüze geçerken çok uzak noktalardan geçmek zorunda kalıyoruz. Herhangi bir yangın olsa itfaiye araçları nereden gelecekler? Ayrıca, bize gösterdikleri alt geçit ise sularla dolu. Karayolları orayı 10 gün önce temizlemesine rağmen, bir metreye yakın su var. Biz hayatımızı hiçe sayıp karşıdan karşıya geçmeye çalışacağız. Fakat burada yaşanacak bir kazanın hesabını kimse veremez. Cenazemiz olsa karşıdan karşıya nasıl geçireceğiz” dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: