Düzce Eski Vali Konağı’na Araştırma

Düzce İl Genel Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu, Kültür Mahallesi Konak Sokak’ta bulunan eski vali...

Düzce İl Genel Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu, Kültür Mahallesi Konak Sokak’ta bulunan eski vali konağının hangi amaçlar için kullanıldığını araştırdı.

Mülkiyeti, hazineye ait olan eski vali lojmanının bugüne kadar kim ya da kimler tarafından ve hangi amaçla kullanıldığının araştırılması talebi üzerine, Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından başlatılan çalışmalar tamamlandı. Komisyon üyeleri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda hazırlanan raporda şu ifadelere yer verildi, “İl Özel İdaresi’ne tahsisli olan ve eskiden kaymakam lojmanı ve vali konağı olarak kullanılan 2 katlı bina, İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün 2 Aralık 2009 tarihli yazıları ile Sosyal Servis ve Rehabilitasyon Merkezi olarak kullanılmak üzere talep edilmiş ve valilik makamının olurları ile 6 ay süre ile İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün kullanımına verilmiştir. Yine İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün 2 Şubat 2012 tarihli yazıları ile 6 ay süreli tahsisin iptal edilerek söz konusu binanın 3 yıllığına Toplum Merkezi olarak kullanılmak üzere tahsisinin talep edilmesi üzerine valilik makamının olurları ile bina Toplum Merkezi olarak kullanılmak üzere 3 yıllığına İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün kullanımına verildiği tespit edilmiştir.”

Reklam
Reklam

Komisyon raporu yapılan oylama sonucu oy birliğiyle onaylandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: