Düzce Fenerbahçeliler Derneği'nden bilboardlı destek

Düzce Fenerbahçeliler Derneği, yürütülen soruşturma kapsamında Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan Başkan Aziz Yıldırım ve Kulübe,...

Düzce Fenerbahçeliler Derneği, yürütülen soruşturma kapsamında Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan Başkan Aziz Yıldırım ve Kulübe, Düzce il merkezindeki çeşitli noktalarda bulunan bilboardlara verdiği ilanla destek oldu.
Düzce Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu tarafından kentin dört bir yanındaki bilboardlara astırılan ilanlarda Başkan Aziz Yıldırım’ın fotoğrafı ve lacivert zemin üzerine sarı harflerle yazılmış, "Bu sevda bitmez! son sözümüz Fenerbahçe" ibaresi yer aldı.
Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu, "Dernek yönetim kurulu ve Fenerbahçe taraftarları olarak, her daim Fenerbahçe Spor Kulübü’nün ve Başkanımız Aziz Yıldırım’ın yanında yer aldığımızın bilmesini istedik. Bunu da Düzce’nin her yanına astırdığımız ilanlarla gösterdik." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz