Düzce Genç Müsiad Ödüle Doymuyor

Düzce Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Rize’de yapılan Genç MÜSİAD 28. Genel...

Düzce Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Rize’de yapılan Genç MÜSİAD 28. Genel Değerlendirme toplantısında en başarılı 4 ilden birisi olarak ödül aldı.

Düzce Genç MÜSİAD ödüle doymuyor. Kurulduğundan bu yana birçok alanda önemli çalışmalara imza atan Genç MÜSİAD bu kez Rize’de gerçekleştirilen Genç MÜSİAD 28. Genel Değerlendirme toplantısında en başarılı 4 ilden birisi olarak ödül aldı.

Düzce Genç MÜSİAD Başkanı Serkan Verep, “Genç MÜSİAD Düzce Şubemiz Genel Merkez tarafından örnek gösterilen bir şubedir. Bu duruma gelmemizde sebep olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Amacımız Düzce ve Ülke Gençliğine biraz olsun hizmet edebilmek” dedi.

Reklam
Reklam

Serkan Verep ödülünü MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Faruk Akbal’ın elinden aldı. Düzce ile birlikte Konya, Gaziantep ve Rize’de ödül aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: