Düzce Gençlik Hizmetleri Vatandaşlara Sporu Sevdiriyor

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, vatandaşların istedikleri zaman spor yapmaları için tesislerin kapılarını...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, vatandaşların istedikleri zaman spor yapmaları için tesislerin kapılarını ardına kadar açarken vatandaşlar da bu uygulamadan dolayı çok memnun olduklarını belirtiyor.

‘Koşabiliyorken Koş’ projesi kapsamında 7’den 70’e kadar herkesin spor yapmasını amacıyla çıkılan yolda Düzceliler de projeyi yalnız bırakmıyor. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Stadyumunda devam eden tadilat ve yenileme çalışmaları nedeniyle Nurettin Zafer stadyumda spor yapan Düzceliler, tesislerin 24 saat açık kalmasından dolayı memnun olduklarını ifade ediyor.

Reklam
Reklam

Her sabah Nurettin Zafer Stadyumunda koşan Düzceliler'den Ruhi Akten, “Atletizm ve spor yapmak benim hayat felsefem oldu. Özellikle emekli olduktan sonra sporun önemini daha çok anladım. İsteğim herkesin spor yapmasını sağlamak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün bu uygulamasının daha çok duyurularak herkesin spor yapmasının sağlanması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, tesisleri kullanan vatandaşlara lisans çıkarma işlemlerine devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: