Düzce Gençlik Merkezi Açılıyor

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gençlik Merkezi, kent merkezindeki yeni...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gençlik Merkezi, kent merkezindeki yeni binasına 12 Temmuz Cuma günü saat 16:00’da geçecek.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Düzce kent merkezindeki modern gençlik merkezi açılışına tüm gençleri ve Düzcelileri davet etti. Ziraat Bankası karşısındaki yeni binada, gençlik merkezi faaliyetlerinin yürütüleceğini kaydeden İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, “Bildiğiniz üzere Kiremitocağı Mahallesinde yeni gençlik merkezi inşaatımız sürüyor. Şu anda 4 bin 202 olan gençlik merkezi üyemizi daha modern bir binada istedikleri her oyunu oynamaları ve kursu alabilmeleri için tahsis ettik. Yeni binamızın açılışını 12 Temmuz Cuma günü saat 16:00’da gerçekleştireceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Kent merkezindeki yeni gençlik merkezinde müzik, ebru, resim odaları bulunurken oyun odasında playstation, xbox, jenga, tabu, yapboz, scrubble, mangala gibi oyunlar da oynanabilecek. Bilgisayar, tiyatro, halkoyunları, model uçak kursları için özel odalar ayrıldı. Öte yandan matematik, Türkçe, İngilizce, Fizik, Kimya gibi dersler de brifing odalarında ve dersliklerde verilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: