Düzce Gençlik Standı Her Yerde

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan Düzce Gençlik Merkezi, yoğun bir şekilde...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan Düzce Gençlik Merkezi, yoğun bir şekilde tanıtım faaliyetlerini sürdürüyor. Gençlik Stantları hem üniversitede hem de kent merkezinde açıldı.

Düzce Gençlik Merkezi, gençlik stantlarını Düzce’nin her bölgesinde açıyor. Gençlik Merkezinin faaliyetlerini ve kurslarını tanıtan broşürlerin, el ilanlarının olduğu stantlarda gençlerin ilgisi çekilerek, zamanlarını verimli şekilde değerlendirmeleri için Gençlik Merkezlerine yönelmeleri sağlanıyor. Gitar eşliğinde yürütülen tanıtım çalışmasında özellikle Gençlik ve Spor Bakanlığının 1. Yılının önemine vurgu yapılıyor. Gençlik Liderleri Düzce Kent Merkezinde açtıkları stantlarda gençlerin hem üye olmasını hem de yapılan faaliyetler hakkında bilgiler veriyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: