Düzce İl Encümeni 12 Gündem Maddesini Görüşerek Karara Bağladı

Düzce İl Encümeni 12 gündem maddesini görüşmek üzere bir araya geldi.Düzce İl Genel Sekreteri Kenan...

Düzce İl Encümeni 12 gündem maddesini görüşmek üzere bir araya geldi.

Düzce İl Genel Sekreteri Kenan Üstünel başkanlığında toplanan encümen 12 gündem maddesini görüştü. Yığılca ilçesine bağlı Gökçeağaç ve Redifler Köylerinde mevcut içme suyu deposu örmeni tamamladığından 100 tonluk deponun yapılabilmesi için 29b55 ton çimentonun idareden ihtiyaç duyulan muhtelif çaplarda 10.96 ton inşaat demiri ilamı ile ilgili talebi Encümen üyeleri uygun bularak malzeme yardımı yapılmasını onayladı.

Düzce Merkeze Bağlı Düverdüzü köyünde yapılmakta olan muhtarlık toplantı binası ile çevre düzenleme çalışması için 4 bin TL, Hacıaliler köyü ve Varıcıoğlu mahallesinin mezarlığın etrafının çevrilmesi için 3 bin TL, duraklar, Küçükahmetler ve Hacıahmetler köylerinin oluşturduğu Güney grubu su birliği tesisinde kullanılan nitelikli dalgıç motopompun her hangi bir arıza olması halinde onarımının düzce ili dışında yapılması sebebiyle içmesuyu tesisinde kullanılmak üzere 1 adet yedek motopompun satın alınması için 3 bin 650 TL ödenek talebi onaylandı.

Reklam
Reklam

Merkeze bağlı Yayla Köyünde kaçak yapının yıkım kararı alınması uygun görülürken kısmi imar ifrazı talepleri uygun bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: