Düzce İl Özel İdaresi Yeni Binası Böyle Olacak

Düzce’nin Kültür Mahallesi’nde bulunan İl Özel İdaresi binasının satılması ile birlikte Uzunmustafa İlköğretim Okulu yanında...

Düzce’nin Kültür Mahallesi’nde bulunan İl Özel İdaresi binasının satılması ile birlikte Uzunmustafa İlköğretim Okulu yanında buluna ve İl Özel İdaresi’ne ait alana yapılacak olan yeni bina için proje hazırlıkları tamamlandı.

Düzce İl Özel İdaresi Binası için proje tamamlandı. Bodrum+3 kat olarak yapılacak olan İl Özel İdare Binası’nın 3 bin 833 metrekare kapalı alanı olacak. 1 milyon 650 bin liraya ihale edilecek olan binanın 1 yıl içinde tamamlanması bekleniyor. Uzunmustafa İlköğretim Okulu yanında bulunan İl Özel İdaresi’ne ait araziye yapılacak olan binanın bodrum katı arşiv, birinci katı İl Genel Meclisi son katı ise idari kısım olarak kullanılacak.

Reklam
Reklam

Ayrıca yeni binada Selçuklular Dönemi’ne ait mimari kullanılacak. Ortak kullanım alanları oldukça geniş olan yeni binanın gelecek yıl itibarı ile hizmete açılması planlanıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: