Düzce İsmetpaşa İlkokulu'nda Velilerin Sertifika Heyecanı

Düzce İsmetpaşa İlkokulu'nda '7-19 Yaş Aile Eğitimi' adı altında velilere yönelik düzenlenen eğitim sertifika töreni...

Düzce İsmetpaşa İlkokulu'nda '7-19 Yaş Aile Eğitimi' adı altında velilere yönelik düzenlenen eğitim sertifika töreni ile sona erdi. Okul binasında düzenlenen sertifika törenine Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, Okul Müdürü Arif Önemli, kursiyerler katıldı.

Vali Adnan Yılmaz, “Biz birlikte omuz verirsek Türkiye’nin ilk 10 arasında yer alırız. O günün temellerini bugün siz attınız. Bugün bu projelere katıldığınız hayat verdiğiniz için olacak. Siz gelmezseniz bu projeler hayat bulmaz. İsmetpaşa eğitim kurumları başarıdan başarıya koşuyor. Sahiplenirseniz evlatlarımız layık olduğu yere gelir. Biz birlikte başaracağız. Çünkü biz büyük bir aileyiz. Biz çalışırsak bizim önümüzde kim durabilir ki?” dedi.

Reklam
Reklam

Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı da düzenlenen eğitimin önemine vurgu yaptı. Yazıcı, “İsmetpaşa İlkokulumuz da geçmişten bugüne başarılarla her zaman ön planda olan bir okulumuz. Burada iyi bir ekip çalışması olduğunu gayet iyi biliyorum. Velilerimizin de bu ekip çalışmasının içerisinde yer alması beni ayrıca mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Arif Önemli de programa katılan velileri tebrik ederek, eğitime destek verenlere teşekkür etti.

8 haftalık aile eğitimini başarıyla tamamlayan velilerin oldukça heyecanlı olduğu görülürken, katıldıkları bu eğitimin hayatlarında birtakım değişmelere neden olduğunu, bu tür kursların çocuk yetiştirmede gerçekten çok önemli olduğunu belirttiler. Veliler ayrıca bu tür faaliyetlerin okul bünyesinde devam ettirilmesi gerektiğini de dile getirdiler.

Eğitim veren Rehber Öğretmen Elif Şimşek de eğitiminin çok verimli geçtiğini kaydederek.

Konuşmaların ardından Vali Adnan Yılmaz velilere tek tek sertifikalarını verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: