Düzce Kültür Merkezi 2013’de Tamamlanacak

İnşaatı ödenek sıkıntısı sebebiyle yarım kalan Düzce Kültür Merkezi yatırımını Kültür ve Turizm Bakanlığı tamamlayacak.Temeli...

İnşaatı ödenek sıkıntısı sebebiyle yarım kalan Düzce Kültür Merkezi yatırımını Kültür ve Turizm Bakanlığı tamamlayacak.

Temeli 1995 yılında atılan, fakat çeşitli sebepler yüzünden yapımına başlanamayan kültür merkezinin yapımını Düzce Belediyesi üstlenmişti. 2010 yılında ikinci kez temeli atılan kültür merkezi projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Yatırım, ödeneksizlik nedeniyle yarım kaldı.

Belediye yetkilileri, kültür merkezi inşaatının tamamlanabilmesi için yaklaşık 7 milyon lira ek ödeneğe ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Belediye imkanları ile gerekli ödenek sağlanamadı. Bu yüzden projeyi Kültür ve Turizm Bakanlığı’na devrettik. Yatırım bakanlık tarafından tamamlanacak” dediler.

Reklam
Reklam

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 2013 yatırım programına alınması beklenen Düzce Kültür Merkezi yatırımının önümüzdeki yıl tamamlanması ve hizmete açılması planlanıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: