Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz’dan ‘’gerekeni Yapın’’talimatı

AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Beçiyörükler Köyü girişindeki tehlikeli virajın düzeltilmesi için talimat verdi.Milletvekili...

AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Beçiyörükler Köyü girişindeki tehlikeli virajın düzeltilmesi için talimat verdi.

Milletvekili İbrahim Korkmaz, Beçiyörükler köyüne girişteki virajının çok tehlikeli olduğunu, halk otobüslerinin yolcu indirip bindirmesinin çok sakıncalı olduğunu, bu virajın yeniden projelendirilerek değişiklik yapılması gerektiğini söyledi. Konuralp Belediye Başkanı Yusuf Ercan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kenan Üstünel ile bir araya gelen Korkmaz, hali hazır durum üzerinde görüşme yaparak yeni bir proje yapılarak köy girişinin rahatlatılması hususunda karara vardılar ve bunun için herkes üzerine düşeni yapacaklarını belirttiler. Milletvekili Korkmaz, yolun en kısa sürede düzeltileceğini söyleyerek “En kısa süre içinde kazma vuracağız. Burada vatandaşlarımız büyük tehlike ile karşı karşıya” dedi.

Reklam
Reklam

Beçiyörükler Köyü’nün ardından beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bülbül, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Günden, İlhami Atasever ve Tekin Hacıoğlu ile birlikte Doğanlı köyüne giden Milletvekili İbrahim Korkmaz, Doğanlı Köyü Muhtarı Şaduman Tıranoğlu’dan bilgiler aldı. Milletvekili İbrahim Korkmaz her fırsatta köy köy dolaştıklarını ve Doğanlı Köyü’nü ziyaret için geldiklerini söyleyerek halk ile sohbet etti. Karşılıklı olarak halkın tek tek dertlerini dinleyen Korkmaz’da köyün sorunlarını anlatan Muhtar Şaduman Tıranoğlu köyün su arıtma sisteminin çalışmadığını söyledi. Okul problemlerinin olduğunu dile getiren Tıranoğlu, Doğanlı köyü halkı Muncurlu köyündeki Devlet hastanesine girişin çok dar ve tehlikeli olduğunu, bazı yerlerde 2B problemi olduğunu söyledi.

Milletvekili İbrahim Korkmaz, çalışmayan su arıtma sistemi ile yakından ilgileneceğini, okulun güçlendirilme işinin yapılarak bir an önce eğitim öğretime geçileceğini, bunun için gerekenin yapılacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: