Düzce Müsiad, Fuara Tam Kadro Katıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) 1993 yılından bu yana her iki yılda bir Uluslararası...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) 1993 yılından bu yana her iki yılda bir Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi ile paralel olarak, Ekonomi Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen 16. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi ve 14. Uluslararası Fuarı düzenlenen törenle açıldı.

Törene Düzce’den MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanı Cem Hatipoğlu, Genç MÜSİAD Başkanı Serkan Verep ve 30 a yakın yönetim kurulu üyesi ve işadamı katıldı.

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Cem Hatipoğlu, MÜSİAD 20012 Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi ile paralel olarak, Ekonomi Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen16. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi ve 14. Uluslararası Fuarına Düzce MÜSİAD Yönetim Kurulu olarak tam kadro katılım sağladıklarını ve fuarın kendileri açısında verimli geçtiğini söyledi. Hatipoğlu, “30 kişilik bir işadamı gurubu ile fuarda Düzce’yi temsil ettik. İki firmamız stant kurarak ürünlerini sergileme imkanı buldular ve sektörlerindeki yerli yabancı işadamları ile ikili iş görüşmeleri yaptılar. Görüşmelerin verimli geçtiğini ve Düzce’ye önemli bir girdi sağlayacaklarını tahmin ediyoruz. Düzce olarak bundan sonraki uluslar arası etkinliklere de katılım sağlayarak, Düzce ekonomisine bir nebze de olsa katkı sağlamak hedefindeyiz. MÜSİAD Düzce Şubesi bünyemizdeki önemli kuruluşlarımızla Düzce’mizin kalkınmasında pay sahibi olmak istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: