Düzce Sevgi Evlerinin Hedefi Abd

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol Antrenörü Zeynep Meral’in çalıştırdığı Düzce Sevgi Evleri...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol Antrenörü Zeynep Meral’in çalıştırdığı Düzce Sevgi Evleri Voleybol takımı, bölgesinde birinci olarak Türkiye finallerinin yolunu tuttu.

Hedefini ABD olarak belirleyen Düzce Sevgi Evleri Voleybol takımı, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol Antrenörü Zeynep Meral ile birlikte çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sevgi Evleri kız voleybol takımları arasında düzenlenen müsabakalarda Düzce Sevgi Evleri birinci oldu. Amasya ilinde yapılan Karadeniz Bölgesi müsabakalarında Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol Antrenörü Zeynep Meral ve Sevgi Evleri yetkilisi Özgür Mahir Eryılmaz ile birlikte çıkan Düzce Sevgi Evleri Voleybol takımı Karadeniz bölgesinde birinci oldu.

Reklam
Reklam

7 bölgenin birincileri Nisan ayında Ankara’da yapılacak olan Türkiye finallerin ardından ABD’de yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: