Düzce Üniversitesi Anaokulunda Mezuniyet Coşkusu

Düzce Üniversitesi Anaokulu yılsonu etkinliği, öğrencilerin aileleri ve yakınlarının katılımı ile renkli bir şekilde tamamlandı.Konferans...

Düzce Üniversitesi Anaokulu yılsonu etkinliği, öğrencilerin aileleri ve yakınlarının katılımı ile renkli bir şekilde tamamlandı.

Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler Türkiye’nin yöresel oyunlarını sergileyerek salona gelen aileler tarafından büyük alkış aldı. Babalar günün de unutmayan minik öğrenciler babalar gününe özel şarkıyı sahnede söyleyerek tüm babaların babalar gününü kutladılar.

Mezun olacak öğrenciler, son olarak sahnedeki yerlerini alarak en heyecanlı an olan kep atma törene katılarak mezuniyetlerini aileleri ile birlikte yaşadılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: