Düzce Üniversitesi Yeni Kayıt Olan Öğrencilere Yönelik Oryantasyon Programları Başladı

2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde Düzce Üniversitesi Fakülte ve Meslek Yüksekokullarına kayıt yaptıran 3 bin...

2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde Düzce Üniversitesi Fakülte ve Meslek Yüksekokullarına kayıt yaptıran 3 bin 666 lisans ve ön lisans öğrencilerine yönelik oryantasyon programları düzenleniyor.

Oryantasyon programı ilk olarak Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarafından bu yıl Fen Edebiyat Fakültesi’ni kazanan 87 öğrenciye yönelik oryantasyon programı gerçekleştirildi.

Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Ercan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Genç, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nesip Aktan, Üniversitemiz öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Programda konuşma yapan Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof Dr. İlhan Genç, Düzce Üniversitesini seçtikleri için öğrencilere teşekkür etti ve yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesini temenni ederek, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç Dr. Nesip Aktan ise Düzce’yi, üniversiteyi ve Fen Edebiyat Fakültesi’ni tanıtan sunum yaptı. Oryantasyon programı verilen kokteylle sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: