Düzce Üniversitesi'nde Diyabet Kongresi

Düzce Üniversitesi'nde, 6 Temmuz tarihleri Arasında “3. Diyabetik Çocuklar Yaz Okulu ve 1. Diyabetliler Kongresi”...

Düzce Üniversitesi'nde, 6 Temmuz tarihleri Arasında “3. Diyabetik Çocuklar Yaz Okulu ve 1. Diyabetliler Kongresi” düzenlenecek.

Düzce Üniversitesi (DÜ) önemli bir kongreye daha ev sahipliği yapacak. DÜ'den 2-6 Temmuz tarihleri arasında “3. Diyabetik Çocuklar Yaz Okulu ve 1. Diyabetliler Kongresi” düzenleneceği bildirildi. Yapılan açıklamada, “Tip 1 diyabet çocuklarda insülin iğneleri, evde kan şekeri ölçümleri, ömür boyu denetimli beslenme pahasına normal bir ömrün sürdürülebildiği sağlık görevlilerine, aileye, çocuğun kendisine ve iletişim içinde olduğu tüm topluma ağır sorumluluklar yükleyen bir hastalık, daha doğrusu bir yaşam biçimidir. Bu yaşam sanatının öğrenilmesi ve paylaşılması için en güzel etkinliklerden biri olan yaz okulumuzun üçüncüsünü yapmaktan ve ilk kez bir diyabetliler kongresi uygulamasını gündeme getirmekten kıvanç duyuyoruz. Düzce Üniversitesi ve Düzce Çocuk ve Genç Diyabetliler Derneği işbirliğiyle düzenlenen 3. Diyabetik Çocuklar Yaz Okulu ve 1. Diyabetliler Kongresi’nin, açılışı 02 Temmuz Pazartesi Günü saat: 09:00’ da Üniversitemiz Konuralp Yerleşkesi Ortak Yaşam Alanında gerçekleşecektir” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: