Düzce Valisi Şahin, SBS ve LYS’de dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi

Düzce’de 2010–2011 eğitim öğretim yılında düzenlenen 7. Sınıf Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ve Lisans Yerleştirme...

Düzce’de 2010–2011 eğitim öğretim yılında düzenlenen 7. Sınıf Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ve Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS)başarılı olan öğrenciler Vali Vasip Şahin tarafından ödüllendirildi.
Düzce’de 7. Sınıf SBS’de 500 tam puan alan Kültür İlköğretim Okulu öğrencileri Özge Satar ve Alper Yelimlieş, 493,934 puan alan Uzunmustafa İlköğretim Okulu öğrencisi Beyza Turhan, 495,922 puan alan Uzunmustafa İlköğretim Okulu öğrencisi Hüseyin Polatgöz, 495,922 puan alan İsmetpaşa İlköğretim Okulu öğrencisi Emel Esra Likos ile LYS’de 488,594 puan alan Özel Yunus Güner Anadolu Lisesi öğrencisi Murat Çelik, 478,369 puan alan Özel Yunus Güner Anadolu Lisesi öğrencisi Merve Kutlu, 466,848 puan alan Fen Lisesi öğrencisi Burak Yıldırım, 466,459 puan alan Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Tuğçe Yıldırım ve 464,914 puan alan Fen Lisesi öğrencisi Tuba Karakoyun, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer eşliğinde Vali Vasip Şahin’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenci velileri de hazır bulundular. Başarılarından dolayı öğrencileri tek, tek kutlayan Vali Şahin, başarılarının devamını diledi.
Eğitimde, geçen yıla oranda bu yıl daha başarılı sonuçlar alındığını ifade eden Düzce Valisi Vasip Şahin, bu başarının önümüzdeki yıllarda daha da artacağına inandığını ifade etti. Vali Şahin şöyle konuştu: "Bu başarılar bizi ümitlendiriyor, sevindiriyor, ileriye doğru bizi cesaretlendiriyor. Öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz başta olmak üzere tüm velilerimize ve başarının asıl sahibi olan öğrencilerimize ayrı, ayrı teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum kendilerinizi. Önümüzdeki yıllarda bu başarıyı daha da artırarak devam ettirmek zorundayız. Ben arkadaşlarımıza, özellikle de öğretmenlerimize bu hususta çok güveniyorum. Bu yıl milli eğitimde biliyorsunuz birçok proje uyguladık. Bu projelere arkadaşlarımız büyük oranda destek verdiler, gayretle çalıştılar ve bunun semerelerini almaya başladık. İnşallah önümüzdeki yıllar bu semereler çok daha verimli, çok daha fazla olacak. Ben buna inanıyorum. Bütün velilerimizin, idareci arkadaşlarımızın ve eğitim camiamızın da buna inandığını biliyorum. İnşallah başarıyı hep birlikte yaşayacağız, yakalayacağız. Başarı sadece sınavlarda başarıyı sağlamak değil, aynı zamanda iyi insan, iyi vatandaş, iyi bir aile bireyi, milletine, vatanına faydalı, yararlı birer insan olabilmektir asıl hedefimiz. Milli Eğitimin temel hedefi budur. Biz hem bilimsel başarıyı sağlayacağız, hem de eğitimin tam karşılığı olan yetişiş ve her yönüyle mükemmel insan oluşturma yolundaki başarıyı asıl hedefliyoruz. İnşallah onu da hep birlikte yaşayacağız ve başaracağız."
Vali Şahin konuşmasının ardından öğrencilere ödüllerini verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz