Düzce Valisi Şahin Veda Mesajı Yayımladı

Malatya iline atanan Düzce Valisi Vasip Şahin, veda mesajı yayımladı.

Malatya iline atanan Düzce Valisi Vasip Şahin, veda mesajı yayımladı.

Şahin, mesajında şeref duyduğu ve asla unutamayacağı dostluk ve anılar edindiği Düzce Valiliği'nden Bakanlar Kurulu kararıyla Malatya Valiliği'ne atandığını hatırlattı.

Vatandaşlara kamu hizmetlerinin sunumunu hak ve adalet ölçüleri içinde, samimi, eşit ve tarafsız şekilde sağlamaya çalıştığını ifade eden Şahin, "Görev yaptığım iki yılı aşkın süre içinde kanunlarla verilmiş görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye özen gösterdim. Düzcemizin ve Düzceli vatandaşlarımızın ekonomik, sosyal, kültürel alanlarda, özellikle eğitim sahasında çoktan hak ettiği seviyeye ulaşması gayretlerine öncülük etmeyi, omuz vermeyi, çaba göstermeyi en başta gelen görevim olarak gördüm" diye belirtti.

Reklam
Reklam

-"Düzce halkının katkı ve desteklerini her zaman yanımda buldum"-

Güvenlik ve huzurun muhafazası, can ve mal emniyetinin temini, şehit yakını ve gazilerin, kimsesiz yaşlıların, yetim çocukların dilek, şikayet ve sorunlarının karşılanmasının en önemli hassasiyet konusunu oluşturduğuna dikkati çeken Şahin, kendisine yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Şahin, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Başta kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan mesai arkadaşlarım olmak üzere, İl milletvekillerimizin, Belediye Başkanlarımızın, adliyemizin, üniversitemizin, İl Genel Meclisi üyelerimizin, siyasi parti yöneticilerimizin, muhtarlarımızın, meslek kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin, basının ve en önemlisi de Düzce halkının katkı ve desteklerini her zaman yanımda buldum. Bu destek ve güçle huzurlu ve verimli bir dönem geçirdiğimi memnuniyetle belirtmek isterim.

Bu vesileyle yukarıda saydığım ya da sayamadığım tüm kişi, kurum kuruluş ve teşkilatlara ve mensuplarına, bilhassa aziz Düzcelilere teşekkür ediyor, yaklaşan ramazan bayramlarını kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, helallik talebimle arz-ı veda ediyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ömer Ürer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: