Düzce Valisi Şampiyonları Kabul Etti

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Özel Yunusbey Ortaokulu’nun şampiyon basketbolcularını ve okul idarecilerini makamında kabul etti.İl...

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Özel Yunusbey Ortaokulu’nun şampiyon basketbolcularını ve okul idarecilerini makamında kabul etti.

İl birincisi olarak Sakarya’da yapılan bölge şampiyonasında Düzce’yi temsil eden Özel Yunusbey Ortaokulu gurubunda yer alan Antalya, Kocaeli ve Bolu’yu geride bırakarak gurup birincisi oldu. Türkiye yarı finallerine katılma hakkı da kazananan Özel Yunusbey Ortaokulu sporcu ve idarecilerini kabul eden Vali Yılmaz ziyarette şunları söyledi:

"Sizleri görmekten çok mutlu oldum. Başarılarınızdan duygulandım, sevindim. Biz kazanacağız, başaracağız. İnanmak başarmaktır. Sizi destekliyorum, yarı finallerde 7 Mart’ta Bolu’daki maçlara sizi seyretmeye gideceğim, sizlerle beraber olacağım."

Reklam
Reklam

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Düzce, Çilimli ve Kaynaşlı’daki spor salonlarından 24 saat yararlanabilecekleri bilgisini öğrencilerle paylaşan Vali Yılmaz, öğrencilerin başarısı için tüm imkânların seferber edileceğini ifade etti. Vali Adnan Yılmaz takımların şampiyon olması halinde bu öğrencileri, beden eğitimi öğretmenlerini, okul yöneticilerini, anne, baba ve kardeşleri ile ailece bir gün Fenerbahçe Topuk Yaylası'nda konaklatıp misafir edeceğini ifade etti.

Vali Adnan Yılmaz öğrencilere ziyaret anısına hediye verdi, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz