Düzce’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Halter Turnuvası Gerçekleştirildi

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halter Antrenörü Yasin Aydın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Atatürk Halter...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halter Antrenörü Yasin Aydın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Atatürk Halter turnuvasına 10 sporcu katıldı.

Düzce’de geçtiğimiz ay çalışmalarına başlayan Halter takımı, gelecek için umut vaat etti. Düzce’de halter eksiğini kapatmak için başlatılan mücadeleye Düzceli aileler de destek olmaya başladı. Çocuklarını halter kurslarına gönderen aileler sayesinde halter takımı da çalışmalarına başladı. Yaklaşık 1 ay gibi kısa bir süre içinde hazırlıklarını yapan ve çocukların cesaretlenmesini sağlamak amacıyla düzenlenen Atatürk Halter Turnuvasında çocuklar kendilerini sınadı.

Reklam
Reklam

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Halter Turnuvasında bayanlar 44 kiloda Nuray Levent koparmada 14 kg, silkmede 24 kg ve toplamda 38 kilo ile birinci olarak altın madalyaya uzandı. Gümüş madalyanın sahibi ise koparmada 13 kg, silkmede 17 kg ve toplamda 30 kg ile Beyza Küçük’ün oldu.

Atatürk Halter Turnuvası Erkeklerde 50 kiloda Burak Tavlı koparmada 16, silkmede 20 ve toplamda 36 kilo ile birinci oldu. 50 kiloda ikinci olan Ramazan Araç, koparmada 13, silkmede 16 ve toplamda 29 kilo kaldırdı. 50 kiloda Onurcan Ahmet Aydın koparmada 5 kilo silkmede 8 ve toplamda 13 kilo kaldırarak 3. Oldu.

56 kiloda Mücahit Levent koparmada 21, silkmede 31 ve toplamda 52 kilo kaldırarak birinci oldu. 56 kiloda Oğuzhan Teoman Aydın, koparmada 16, silkmede 25 ve toplamda 41 ile gümüş madalyayı aldı. 56 kiloda Emirhan Öztürk koparmada 15, silkmede 20 ve toplamda 35 kilo kaldırarak 3. Oldu.

62 kiloda Alpercan Durmaz koparmada 24, silkmede 35 ve toplamda 59 kilo kaldırarak altın madalyaya uzandı.

Reklam
Reklam

İkinci olan Barış Kahya koparma 22, silkmede 32 ve toplamda 54 kilo kaldırdı. Dereceye giren sporculara ödüllerine Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ömer Faruk Başbuğ, halter hakemi Hasan Bey ve çocukların aileleri takdim etti.

Bir ay bir kısa süre içinde Düzcelilerin haltere olan ilgisinden memnun olduğunu ifade eden Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halter Antrenörü Yasin Aydın, “Çocuklar halter ile daha yeni tanıştılar. Onların azmi ve ailelerin desteği ile Düzce’den önemli halterciler çıkacak. Bunu yaptığımız antrenmanlarda görebiliyoruz. Bu turnuva da hem Atatürk’ü anmak hem de kendimizi görmek için çok iyi oldu. Turnuvanın gerçekleşmesinde İl Müdürümüz Ömer Faruk Şiran’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: