Düzce’de 19 Mayıs Masa Tenisi Turnuvası Heyecanı

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği Masa Tenisi Turnuvası çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası nefes kesti. Gençlik haftasında birçok sportif ve kültürel etkinliği Düzcelilere kazandıran Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, başarılı bir Masa Tenisi turnuvası gerçekleştirdi.

19 Mayıs Masa Tenisi turnuvasına ferdi erkeklerde 20 ve kızlarda 8 sporcu katılırken çiftlerde 12 çift müsabakalarda raket salladı. Mustafa Kemal İlkokulu Spor Salonunda gerçekleştirilen Masa Tenisi turnuvasında Ferdi Erkeklerde Mücahit Safa Duman birinci, Bekir Geçer ikinci, Kemal Key üçüncü oldu. Ferdi Kızlarda Şuheda Arslan birinci, Nergiz Durmuş ikinci ve Elif Fer ise üçüncü oldu.

Reklam
Reklam

Çiftlerde birinci, Yasin Zorlu ve Hakan Tezel ikilisi olurken ikinci Mücahit Safa Duman ve Talha Yunus Yüksel oldu. Üçüncü ise Bekir Geçer ve Muhammed Cihat Aydın ikilisi oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: