Düzce'de 23 Nisan Güreş Turnuvası Sona Erdi

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Güreş İl Temsilciliği tarafından organize edilen 23...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Güreş İl Temsilciliği tarafından organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde minik altı güreş müsabakaları sona erdi.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Güreş İl Temsilciliği tarafından organize edilen Egemenlik ve Çocuk Bayramı Teşvik 10-12 Minik altı ve 14-15 Minik İl turnuvası sona erdi. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İl teşvik Müsabakalarında 23-26 kiloda Fehmi Enç birinci, Seymen Alver ikinci oldu. 29 Kiloda Rıdvan Kaçmaz birinci, Fırat Enç ikinci, Fırat Baştımar üçüncü oldu. 35 Kiloda Cem Yeşilyurt birinci, Rasim Tok ikinci, Fehmi Asan üçüncü oldu. 47 kiloda Semih Çakır birinci, 66 kiloda Muhammet Gün birinci olarak madalyalarını aldı.

Reklam
Reklam

13-15 Yaş Arası İl Müsabakaları sonuçları ise şu şekilde; 19-32 kilo Hamdi Turan birinci, 35 kilo Onur Batura birinci, Reis Fer ikinci, Ziya Varol üçüncü, 42 kilo Halil İbrahim Arı birinci, Barış Ünal ikinci ve Yücel Adıyaman üçüncü oldu. 47 kiloda Niyazi Şahin birinci, Recep Tanışman ikinci, Bahadır Akar üçüncü, 53 kilo Kemal Fer birinci, Şükrü Durmuş ikinci, Abdullah Aslım üçüncü, 59 kilo Oktay Orhan birinci, Eray Ulucak ikinci, Erhan Ulucak üçüncü, 66 kilo İbrahim Şen birinci, Arif Tozan ikinci Abdusamet Keman üçüncü, 73-85 kiloda Ekrem Toprak birinci, Serkan Şirin ikinci oldu.

Turnuvada en centilmen sporcu Emre Keman olurken en teknik sporcu da Emre Kaçmaz seçildi. Turnuva sonunda dereceye giren 33 sporcuya madalyaları takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: