Düzce'de alevli gece

Düzce'de, yan yana bulunan 5 ev alev alev yandı. Söndürme çalışmaları sırasında bir itfaiye aracının pompasının arızalanmasına...

Düzce'de, yan yana bulunan 5 ev alev alev yandı. Söndürme çalışmaları sırasında bir itfaiye aracının pompasının arızalanmasına sinirlenen vatandaşlar, aracın camlarını kırdı.

Düzce'nin Çamköy Mahallesi'nde ahşap evde saat 21.30 sıralarında yangın çıktı. Alevler, büyüyünce bitişikteki evlere sıçradı. Düzce Belediyesi ve Konuralp Belde Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Söndürme çalışmaları sırasında bir itfaiye aracının pompası arızalandı. Söndürme çalışmalarına sinirlenen vatandaşlar, itfaiye aracın camlarını kırdı.

Reklam
Reklam

Polis, öfkeli grubu sakinleştirirken, itfaiye ekiplerinin rahat çalışabilmesi için yangın mahaline kimseyi yaklaştırmadı. Gökyüzü alevlerle aydınlanırken, Cengiz Kaçmaz, Cesur Görür, Şenol Nalbant, Aynur Abay ve Temel Aksak'a ait evler yandı. Yangının çıkış nedeni tespit edilmeye çalışılıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: