Düzce'de "Altyapılarda Basketbol" Konferansı

Düzce'de "Altyapılarda basketbol" konferansı düzenlendi.

Düzce'de "Altyapılarda basketbol" konferansı düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen konferansta konuşan Türkiye Basketbol Federasyonu Altyapı Geliştirme Yöneticisi Samer Şenbayrak, "12 Dev Adam Okulları"nda altyapının öneminden bahsederek, Düzce'nin, basketbol altyapısına önemli katkılar sağladığını söyledi.

Şenbayrak, 2010 Dünya Şampiyonası'nda örnek bir organizasyon gerçekleştirdiklerini dile getirerek, bu organizasyonları düzenlemenin Türkiye Basketbol Federasyonu olarak en büyük hedefleri olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Organizasyonları yapmak için öncelikli olarak altyapının geliştirilmesi gerektiğini anlatarak, "En büyük projemiz 12 Dev Adam Basketbol Okulları projesi. Düzce'de de 4 bin civarında basketbolcumuz burada eğitim aldı. Düzce Basketbol altyapısına da önemli katkılar sağladığımızı düşünüyoruz" dedi.

Muhabir: Barış Zengin / Ömer Ürer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: