Düzce'de Anlamlı Kampanya

Düzce Hayvan Hakları Gönüllüleri üyeleri kar yağışı nedeni ile sokakta yaşayan hayvanların aç kalmaması için...

Düzce Hayvan Hakları Gönüllüleri üyeleri kar yağışı nedeni ile sokakta yaşayan hayvanların aç kalmaması için kampanya başlattı. Hayırseverler verilen banka hesap numarasına para yatırarak, bir kilo tavuk alabiliyorlar.

Düzce HAYHAK üyeleri, iki gündür etkili olan kar yağışı sonrası sokakta yaşayan hayvanların aç kalmaması için harekete geçtiler. “Karnı tok olana kar eğlencedir. Aç olana da ölümdür. Düzce sokak hayvanları için mama dağıtımına başlanacak. Seninde bir katkın olsun tavuk (çorbalık) kilosu 1 TL. Hadi bağışını yap aç olana katkın olsun” sloganı ile yola çıkan HAYHAK üyelerinin kampanyasına destek olmak isteyen yardımseverler 0 380 523 64 63 nolu telefonu arayarak ya da HSBC Bank TR 190012300882101709128100 nolu hesaba para yatırabilirler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: