Düzce'de Çoban Esnafı İftarda Buluştu

Düzce Çoban mevkiindeki esnaf kendi imkanlarıyla her yıl geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde bir araya...

Düzce Çoban mevkiindeki esnaf kendi imkanlarıyla her yıl geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde bir araya gelerek birlikte iftar yaptılar.

Esnaflar Atatürk Caddesine masaları koyarak çevredeki esnaflarla birlikte iftar yaptılar. Yaklaşık 60 esnafın katıldığı organizasyon birlik beraberlik ve kardeşlik ortamında gerçekleşti.

Ramazan ayının bereketli geçtiğini ifade eden esnaflar böyle birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu ifade ettiler.

Esnaflardan Cevdet Tosun, geleneksel hale gelen iftar yemeğini ilerleyen yıllarda devam ettirmek istediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Cami imamı ise ”İftarı düzenleyenlerden Allah razı olsun Allah kabul etsin mevlam nice ramazanlara kavuşmayı nasip etsin“ dedi.

Diğer bir esnaf ise “İnsanların birbiriyle kaynaşması Ramazan ruhunu yaşaması güzel hocalarımızda bizi sağ olsunlar yalnız bırakmadı teşekkür ediyoruz” dedi. İftar kardeşlik ve samimi bir ortamda son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz