Düzce'de Elektrik Kesintisi

Düzce'de montaj çalışmaları nedeniyle yarın ve 5 Ekim tarihleri arasında bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Düzce'de montaj çalışmaları nedeniyle yarın ve 5 Ekim tarihleri arasında bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ'den (SEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın 08.30-15.00 saatleri arasında Yığılca ilçesine bağlı Hacıyeri ve Hocatman köyleri ile Jandarma, PTT, Anadolum Mermer'e ait özel trafolara, 06.00-07.00 saatleri arasında merkeze bağlı Aziziye Mahallesi Özgür, Şerefiye, Çetin, Eser, Turan, Çiftlik ve Mutlu Sokaklar ile Mirzoğlu Harfiyat'a ait özel trafoya elektrik verilemeyecek.

Reklam
Reklam

Ayrıca, 5 Ekim Cuma günü 06.00-07.00 saatleri arasında merkeze bağlı Uzunmustafa Mahallesi Tekniker, 13, 8, 35 ve 7. Sokak ile Elysium Park Evleri ve civarında elektrik kesintisi yapılacak.

Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: