Düzce’de Enerji Kesintisi

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) Düzce Dağıtım Hatları Başmühendisliği tarafından Düzce’de tesis, bakım onarım ve...

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) Düzce Dağıtım Hatları Başmühendisliği tarafından Düzce’de tesis, bakım onarım ve TEİAŞ çalışmaları nedeniyle enerji kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Düzce’de enerji kesintisi yapılacak. SEDAŞ Tarafından yapılan yazılı açıklamada kesinti ile ilgili şunlar aktarıldı.

“14 Haziran 2012 tarihinde 08:30-09:30 saatleri arasında Merkeze Bağlı Ağa Mahallesinin Bir Bölümü, Otluoğlu, Turaplar, B.Çiftlik, Ozanlar, K.Mehmetler, K.Ahmetler, H.Ahmetler Köyleri İle Hasan Kocabıyık, Abdurrahman Guzer ve Turkcell'e Ait Özel Trafolar. 08:30-08:40 ve 09:20-09:30 saatleri arasında Merkeze Bağlı Duraklar Köyü, Yeni Karaköy, Kızılcık, Kuşaçma, Hocaoğlu, Ballıca, Çınarlı, Aydınpınar, Develi Besni, Gölormanı, Kavakbıçkı ve Çakırhacı İbrahim Köyleri İle Bu Bölgelerde Bulunan Özel Trafolar. 15 Haziran 2012 tarihinde 08:30-11:00 saatleri arasında Merkeze Bağlı Çamköy Mahallesi Parlamenterler Sitesi Civarı TR-131 Bölgesi. 16 Haziran 2012 tarihinde 08:30-12:00 saatleri arasında Merkeze Bağlı Karadere Hasanağa Köyünün Tamamı İle İstilli Köyü Merkez ve Sadettin Nurten'e Ait Özel Trafo. 17. Haziran 2012 tarihinde 08:30-12:00 saatleri arasında Merkeze Bağlı Çamköy Mahallesinin Bir Bölümü Parketek, Reyhan Çakır, Aykut Beton, İntaş, Düzce Belediyesi Asfalt Şantiyesine Ait Özel Trafolar.”

Reklam
Reklam

SEDAŞ, enerji kesintileri sırasında abonelerin elektrikle çalışan cihazlarını devreden çıkartmaları, yapılan çalışmanın enerji kesintisinin bitim saatinden önce tamamlanması halinde ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce kesinti olan bölgelere enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları ve gerekli önlemlerini almaları konusunda da uyardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: