Düzce’de Gençlik Merkezi Okullarda

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Düzce Gençlik Merkezi, gençlerin sosyal ve kültürel...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Düzce Gençlik Merkezi, gençlerin sosyal ve kültürel açıdan kendilerini geliştirmeleri için önemli fırsatlar sunan merkezin faaliyetlerini okullarda anlatmaya başladı.

2012-2013 Eğitim Öğretim yılının açılmasının ardından Düzce Gençlik Merkezi de okullardaki mesaisine başladı. Geçtiğimiz sene özellikle ortaöğretim okullarında seminerler vererek Gençlik Merkezinin faaliyetleri ve neden Gençlik Merkezine gelinmesi gerektiğini anlatan gençlik çalışanları, okulların açılması ile seminerlere kaldığı yerden devam ediyor. Düzce Gençlik Merkezi Müdür Vekili İlknur Şahin ve Gençlik Çalışanları Özgür Yiğit Ayyıldız, Abdullah Şahin, Düzce Anadolu Lisesinde Gençlik Merkezini ve amaçlarını anlattı. Slayt gösteri ile Gençlik Merkezinin şu ana kadar yaptığı faaliyetler anlatılırken, gençlerin ilgisi ise büyüktü. Gençlerin açılan kurslarla hem kendilerini geliştirmeleri hem de düzenlenecek gezi programları ile farklı illerdeki gençlerle tanışma imkanının sunulması Düzce Anadolu Lisesinde en çok ilgi gören konular oldu. Düzce Gençlik Merkezi ekibi, önümüzdeki günlerde diğer okullarda da seminerler verecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: