Düzce'de "Gönül Elçileri" Projesi

Düzce Valisi Adnan Yılmaz'ın eşi Aysel Yılmaz, Düzce Üniversitesi'nde (DÜ) "Gönül Elçileri" projesini anlattı.

Düzce Valisi Adnan Yılmaz'ın eşi Aysel Yılmaz, Düzce Üniversitesi'nde (DÜ) "Gönül Elçileri" projesini anlattı.

DÜ konferans salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Vali Yılmaz, gönül elçisi olmanın gönül zenginliğine bağlı olduğunu söyledi.

"Aile ortamına muhtaç çocuğa bir hikaye okuyabilir, bayramlarda ziyaretçisi olmayan yaşlılarımıza ziyarette bulunabilirsiniz" diyen Yılmaz, bunun için maddiyata gerek olmadığını savundu.

Yılmaz, devletin koruyucu aileye her türlü desteği verdiğine işaret ederek, "Amacımız, ülke genelindeki sıralamada 13'üncü olduğumuz gönül elçileri sayısını artırarak ilk onun içine girebilmektir" dedi.

Reklam
Reklam

Aysel Yılmaz da projeye başladıkları ilk günden itibaren gönüllü aile sayısının 54'e ulaştığını vurguladı.

Gönüllü ailelerin sayısını çoğaltmak istediklerini dile getiren Yılmaz, "Unutmayın ki sevilen çocuk ileride daha sağlıklı birey olur" ifadesini kullandı.

DÜ Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu ise DÜ'nün her zaman bu tür projelerin içinde olacağını belirterek, herkesi gönüllü aile olmaya davet etti.

Şerifoğlu, projeye katkılarından dolayı Aysel Yılmaz'a plaket verdi.

Muhabir: Onur Orhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: