Düzce’de Hentbolda Milli Takım Öncesi Son Turnuva

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol Antrenörü Yüksel Terzi ile birlikte Düzce Hentbol...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol Antrenörü Yüksel Terzi ile birlikte Düzce Hentbol Karması, bölge müsabakalarına katılacak. Müsabakalarda başarılı olan sporcular Milli Takıma seçilecek.

Hentbol Milli Takımına seçilmek için il karması bölge müsabakalarına katılacak olan Düzce hentbol il karması, Kocaeli’nde 5 gün sürecek olan turnuvaya katılacak. 2012-2013 Hentbol federasyonu faaliyet programında yer alan ve 2. Düzenlenen il karmaları bölge müsabakalarında Düzce Hentbol takımı da yer alacak. 13 ilin katılacağı müsabakalarda en iyi sporcular Milli Takıma seçilmek üzere Türkiye Şampiyonasına çağırılacak.

Reklam
Reklam

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol Antrenörü Yüksel Terzi, “İl Müdürümüzün desteği ile Düzce’de en iyi hentbol sporcularını seçerek il karmasına gidiyoruz. Burada kendilerini gösterecek olan sporcularımızın önemli bir kısmının milli takıma seçileceğini düşünüyorum. U-15 Milli Takımında Düzceli sporcular olacak” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: