Düzce'de Masa Tenisi İl Birinciliği

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Masa Tenisi İl Temsilciliğinin ortaklaşa organize ettiği...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Masa Tenisi İl Temsilciliğinin ortaklaşa organize ettiği Gençler ve Yıldızlar Masa Tenisi İl Birinciliği gerçekleştirildi.

21-22 Nisan 2012 tarihlerinde Düzce Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonunda Yıldız ve Gençler Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları gerçekleştirildi. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ömer Faruk Şiran, 2 gün süren müsabakaları yakından takip etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen İl Birinciliğinde Yıldız Erkekler kategorisinde Mehmet Metin İlköğretim Okulu birinci, Nimet Pisak İlköğretim Okulu ikinci, Yunusbey İlköğretim Okulu üçüncü oldu.

Reklam
Reklam

Yıldız Kızlar kategorisinde TOKİ M. Akif Ersoy İlköğretim Okulu birinci, Dokuzdeğerimen İlköğretim Okulu ikinci, Konuralp İlköğretim Okulu üçüncü oldu.

Genç Erkeklerde Gümüşova Lisesi birinci, Düzce Anadolu İHL ikinci ve Cumayerispor Üçüncü oldu.

Genç Kızlar kategorisinde ise tek takım olan Düzce gençlik Hizmetleri Spor Kulübü birinci oldu.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, dereceye giren okullara kupalarını vererek, " Sizlerin sokaklar yerine salonlara gelmesi bizim için çok önemli. Salonlarda kötülük olmaz. Burada spor ve sanatın her dalı ile uğraşabilirsiniz. Sizlerin bizim geleceğimizi oluşturacağınızı hiçbir zaman unutmayın" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: