Düzce’de Özel Ders Havasında Yüzme Öğreniyorlar

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Düzce genelinde başlattığı yüzme seferberliği sonuç verdi. Yoğun...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Düzce genelinde başlattığı yüzme seferberliği sonuç verdi. Yoğun ilgi nedeniyle yüzme antrenörü sayısı 3’e çıkartılırken Kültür Koleji'nin havuzu da minik öğrenciler için kiralandı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yüzme sporuna olan ilginin artmasından dolayı 3. Yüzme antrenörünü de istihdam etti. Şu ana kadar 300 öğrencinin katıldığı yüzme kursları Düzce Üniversitesi Yüzme Havuzunda gerçekleştiriliyordu. Ancak müracaatların beklenenden fazla olmasından dolayı Kültür Kolejinin havuzu da kiralanarak özellikle 5-9 yaşındaki çocukların yüzme öğrenmeleri sağlanıyor.

Reklam
Reklam

Kültür Kolejinde başlayan yüzme kurslarına Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Antrenörü Selbi Öztaş, özel ders havasında yüzme öğrettiklerini ifade etti.

Kültür Kolejindeki havuzun küçük olmasından dolayı 5 yaşından itibaren öğrenci aldıklarını belirten Selbi Öztaş, “Havuzumuz küçük ancak miniklerimiz için ideal. Çünkü onların yüzmeyi öğrenmeleri için öncelikle kendilerini rahat hissedecekleri havuz olması gerekiyor. Çok fazla sayımız da olmadığı için derslerimiz özel ders havasında geçiyor” dedi.

Haftanın her günü özellikle miniklere yüzme kursu verilmesinden dolayı memnun olduklarını belirten veliler ise, “Dersler özel ders gibi. Hocamız her öğrenci ile yakından ilgileniyor ve onun ilgisiden alakasından çok memnunuz. Umarız bu kurslar yıl boyunca devam eder” şeklinde konuştu.

Kültür Kolejinde başlatılan yüzme kurslarına 5-9 yaş aralığında 30 öğrenci hafta içi her gün belirli saatlerde gelerek yüzme öğrenmeye devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: