Düzce'de Özel Halk Otobüsleri İyi Hizmet İçin Uğraşıyor

Düzce Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu ve otobüs sahipleri bir araya gelerek durum değerlendirmesi...

Düzce Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu ve otobüs sahipleri bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptılar.

Düzce Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu, otobüs sahipleri Düzce Kasrında düzenledikleri bir toplantıyla bir araya geldiler. Toplantı'da Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı İsa Üçüncü ve Kooperatif İşletme Müdürü İhsan Bayraktutar da hazır bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı İsa Üçüncü basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bundan böyle günlük seferi sona eren tüm otobüslerin belirlenen toplanma yerinde bir araya geleceklerini ifade ederek, yine ertesi gün aynı yerden tura çıkacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

İsa Üçüncü, vatandaşların şikayet ve isteklerini çok önem verdiklerini de ifade ederek, vatandaşların önce kendilerini aramalarını istedi. Üçüncü, bu nedenle bir web sitesi kurduklarını da ifade ederek, vatandaşın, şikayetçi olduğu aracın plakasını alıp kendilerine bildirmeleri halinde gereken işlemi yapacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: