Düzce’de Şehit Ve Gazi Çocuklarına Yüzme Kursu

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan bir proje ile Şehit ve Gazi...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan bir proje ile Şehit ve Gazi çocuklarına yüzme kursu düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Düzce Üniversitesi Yüzme havuzunda şehit ve gazi çocuklarına yüzme kursu açıldı. Kursun açılışına Düzce İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, davetliler, şehit ve gazi yakınları ve çocukları katıldı.

Törende bir konuşla yapan İl Müdürü Şiran, yaptıkları etkinlik hakkında bilgi vererek “Şehit ve gazi yakını çocuklarımıza sahip çıkmak kendilerini yalnız olmadıklarını hissettirmektir. İnşallah gelecekte iyi birer sporcu ve yüzücü olurlar” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından projeye destek veren Se-Ta Elekrik ile Esen Orman Ürünlerine teşekkür plaketi verilirken, kursa katılan 18 çocuğa kıyafetleri dağıtıldı ve çocuklar ilk derslerine başladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: