Düzce'de "Tanju Çolak Futbol Akademisi" Açıldı

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, adını verdiği futbol akademisinin 8'incisini Düzce'de açtı.

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, adını verdiği futbol akademisinin 8'incisini Düzce'de açtı.

Kalıcı Konutlar'da düzenlenen açılış töreninde konuşan Çolak, İstanbul, İzmir, Mersin, Antalya, Samsun, Kıbrıs ve Bursa'nın ardından 8. futbol akademisini Düzce'de açtıklarını söyledi.

Türk futboluna yeni sporcular kazandırmak için büyük çaba harcadıklarını vurgulayan Çolak, futbol akademisine katılan sporculara yurt dışına gitme imkanı da sağladıklarını dile getirdi.

Çolak, minik sporcuların "yıldız" futbolcu olmaları için çok çalışmaları gerektiğine işaret ederek, "Bizim çocukluğumuzda böyle imkanlar yoktu. Şanslı bir nesil. 2009 yılında kurulmamıza rağmen her geçen gün sayımız artarak devam ediyor. İnşallah yeni Sergenler, Rıdvanlar ve Tanjular yetiştirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel'le akademinin açılışını yapan Çolak, minik sporcularla bir süre sohbet etti.

Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: