Düzce’de Tiyatro Festivaline Büyük İlgi

Düzce Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilen Liseler Arası Tiyatro Festivali’ne tiyatro severler ve...

Düzce Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilen Liseler Arası Tiyatro Festivali’ne tiyatro severler ve öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Şehir Tiyatrosu tarafından organize edilen bu yıl üçüncüsü düzenlenen Liselerarası Tiyatro Festivali devam ediyor. Bu yıl 11 okulun katıldığı festival kapsamında liseli öğrenciler yıl boyunca hazırladıkları birbirinden güzel tiyatro oyunlarını sahneleyecek. 2 Haziran tarihine kadar sürecek olan tiyatro festivalinin programı da şu şekilde:

Reklam
Reklam

29 Mayıs Çarşamba 13.00 Cumayeri Lisesi (Susuz Yaz), 20.00 Gümüşova Lisesi (Nur Baba Efsanesi), 30 Mayıs Perşembe 13.00 Fen Lisesi (Deli Bayramı), 20.00 Kaynaşlı Lisesi (Boş Beşik), 1 Haziran Cumartesi 13.00 Fatih Lisesi (Ehliyet Senin Neyine Dön Şinasi Köyüne), 20:00 Doğa Koleji (Ah Şu Gençler), 2 Haziran Pazar 13:00 Atatürk Lisesi (Televizyon Cumhuriyeti).

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: