Düzce'de Üç Genç Kız Gölette Boğuldu

Düzce Gümüşova'da bir gölette, kuzen oldukları öğrenilen üç genç kız boğularak hayatını kaybetti. Kızların sudaki...

Düzce Gümüşova'da bir gölette, kuzen oldukları öğrenilen üç genç kız boğularak hayatını kaybetti. Kızların sudaki cansız bedenlerini, çevrede mantar toplayan vatandaşlar farketti.

Yeşilyayla köyüne giden Zeynep Yaşartürk (16), Banu Yaşartürk (14) ve Melek Yaşartürk'ün (22), nasıl boğuldukları hakkında henüz net bir bilgiye ulaşılamadı. Olayın, mantar toplayanların köpeğinin, cesetlerden birini suyun yüzeyinde görmesiyle ortaya çıktığı öğrenildi. Jandarma ve 112 Acil Sağlık'a haber verilmesinin ardından olay yerine giden ekipler, üç genç kızın cansız bedenlerini çıkardı. Olay yerine gelen kızların yakınları, sinir krizi geçirdi. Cenazeler, Gümüşova Sağlık Merkezi'ne kaldırıldı. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri ve savcı tarafından yapılan ön otopsinin ardından da İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: