Düzce'de Uyuşturucu Operasyonu-TEM Otoyolunda Durdurulan 2 Araçta Yapılanaramada, 51 Kilogram Esrar Ele Geçirildi-Olayla Ilgili 4 Kişi Gözaltına Alındı (Fotoğraflı

Düzce'de TEM otoyolunda durdurulan 2 araçta yapılan aramada, 51 kilogram esrar ele geçirildi, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Düzce'de TEM otoyolunda durdurulan 2 araçta yapılan aramada, 51 kilogram esrar ele geçirildi, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Bir ihbarı değerlendiren Düzce Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, TEM Otoyolu'nda yaptıkları çalışmada, şüphelendikleri bir otomobil ile bir minibüsü, Kaynaşlı gişelerinde durdurarak arama yaptı.

Yapılan aramada, 51 kilogram işlenmiş esrar ele geçiren polis, söz konusu araçlardaki A.V, N.V, M.S.A, ve A.V'yi gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Öte yandan, polis ekiplerinin operasyonun sırasında TEM Otoyolunu kapatmaları ve şüphelilerin yakalanması saniye saniye görüntülere yansıdı.

Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: